© Harry Klaassen "All rights reserved"
Parkinson Café Lelystad
Café Lelystad Programma 2021  Parkinson
Agenda 2021 Parkinson Café Lelystad Iedere 1e maandag van de maand om 13.30 uur. In de maand juni zijn wij gesloten i.v.m vakantie’s Ook voor 2021 heeft de werkgroep weer vele mooie ideeën en plannen. Dat de invulling voor 2021 weer een spetterend en vooral informatief en gezellig karakter gaat hebben kunnen wij u nu al toezeggen! Wij houden u middels deze website en via Facebook en Whatsapp op de hoogte. Wij proberen het informatieve gedeelte middels presentaties van de professionele zorgverleners of anderen af te wisselen met zo nu en dan wat gezellige danwel leuke evenementen. Heeft U zelf ideeën aarzel dan niet maar maak het kenbaar aan de werkgroep.
Thema’s voor 2021: (onder voorbehoud) Het Coronavirus maakt dat heel veel thema dagen komen te vervallen. Helaas het is niet anders!
bezoekers
Let op! Alle vaste bezoekers en andere geïnteresseerden kunnen indien zij dat willen extra informatie ontvangen via een besloten Whattsapp groep. “Besloten” wil zeggen dat uitsluitend de beheerder berichten kan plaatsen om discussie’s en misbruik te voorkomen. Uw Privacy is en blijft gewaarborgd! Opgeven bij Harry Klaassen via e-mail met vermelding van 06 nr. en naam.
E-Mail E-Mail
© Harry Klaassen "All rights reserved"
Parkinson Café Lelystad
Café Lelystad
Programma 2021
Parkinson
Ook voor 2021 heeft de werkgroep weer vele mooie ideeën en plannen. Dat de invulling voor 2021 weer een spetterend en vooral informatief en gezellig karakter gaat hebben kunnen wij u nu al toezeggen! Wij houden u middels deze website en via Facebook en Whatsapp op de hoogte. Wij proberen het informatieve gedeelte middels presentaties van de professionele zorgverleners of anderen af te wisselen met zo nu en dan wat gezellige dan wel leuke evenementen. Heeft U zelf ideeën aarzel dan niet maar maak het kenbaar aan de werkgroep.
Agenda 2020 Parkinson Café Lelystad Iedere 1e maandag van de maand om 13.30 uur. In de maand juni zijn wij gesloten i.v.m vakantie’s
Thema’s voor 2021: (onder voorbehoud) Nog niet bekend vanwege Corona.
Agenda 2021 Parkinson Café Lelystad
Let op! Alle vaste bezoekers en andere geïnteresseerden kunnen indien zij dat willen extra informatie ontvangen via een besloten Whatsapp groep. “Besloten” wil zeggen dat uitsluitend de beheerder berichten kan plaatsen om discussie’s en misbruik te voorkomen. Uw Privacy is en blijft gewaarborgd! Opgeven bij Harry Klaassen via e-mail met vermelding van 06 nr. en naam.
E-Mail E-Mail